You are not old enough to view this content
Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. U moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te bezoeken. Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18. Bent u ouder dan 18 jaar ?

By entering this site you are agreeing to the Terms of Use and Privacy Policy.

Leveranciers

Geen leverancier

Referentie: pr#1160

Merk: Kono Wines

Kono Sauvignon Blanc

(0)
Gebied Nieuw Zeeland, MarlboroughDruif Sauvignon BlancFles 0,75 LAlc perc 12,5 %Bottelaar KonoEten vis, Schaal en schelpdieren, geitenkaas, SaladesAllergenen Sulfiet
Prijs € 11,97
Meer
Op Voorraad
Alle beste verkochte producten

Lijst van producten op merk Les Celliers Jean d'Alibert

Les Celliers Jean d'Alibert

Jean d'Alibert werd in 1598 door koning Henri IV benoemd tot abt van Caunes-Minervois. Abt Jean d'Alibert had een originele ondernemersactiviteit, zowel voor het klooster als voor de economie van de regio. Hij was het die de marmergroeve van Caunes Minervois bekend maakte, waarvan de mooiste stukken de belangrijkste monumenten van de wereld sieren (Italië, Versailles, Arabisch schiereiland). Abt Jean d'Alibert liet de mondiale invloed van lokale producten toe, en we blijven dit doen door de wijn van ons terroir over de hele wereld te exporteren.

Les celliers jean d Alibert

Les Celliers Jean d'Alibert ligt in Zuid-Frankrijk in de regio Occitanie, in twee departementen, Aude (11) en Hérault (34), aan de voet van de Zwarte Berg en met uitzicht op de Pyreneeën. Ze zijn gelegen in een dennenbos omgeven door wijngaarden, vlakbij Carcassonne en in het hart van het productiegebied van de appellatie Minervois.

Les Celliers jean d'alibert

Actieve filters

Volg ons op Facebook