You are not old enough to view this content
Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. U moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te bezoeken. Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18. Bent u ouder dan 18 jaar ?

By entering this site you are agreeing to the Terms of Use and Privacy Policy.

Leveranciers

Geen leverancier

Alle beste verkochte producten

Lijst van producten op merk Kono Wines

Kono wines

Marlborough Nieuw Zeeland

Kono Wines

Wij behoren tot het familiebedrijf Wakatū Incorporation, eigendom van Māori. Een bedrijf dat ongeveer 250 families omvat die afstammen van de gebruikelijke Māori-landeigenaren in de regio's Nelson, Motueka en Golden Bay. Een bedrijf opgericht om het land van de oorspronkelijke eigenaren te beschermen, behouden en verbeteren.

 

Geïnspireerd door onze voorouders, de oorspronkelijke providores, die de vruchten van hun arbeid uit de tuinen en bossen van Te Tau Ihu verhandelden, en met de groeiende populariteit van Marlborough Sauvignon Blanc, plantten we wijnstokken op het land, en de rest is geschiedenis.

 

Onze eerste fles Marlborough Sauvignon Blanc werd geproduceerd in 2006. Tegenwoordig produceren we meer dan 1,5 miljoen flessen bekroonde Marlborough Sauvignon Blanc. Onze Kono Sauvignon Blanc is acht keer beoordeeld als Best Value Wine in Wine Spectator en is een ware uitdrukking van de prachtige regio Marlborough.

 

Onze wijn wordt geproduceerd in ons huis, de Tohu Winery, gelegen in Marlborough, Nieuw-Zeeland.

Alles wat we vandaag doen, doen we met een betere toekomst in gedachten.

Het Kaitiakitanga, voogdijschap, komt voort uit de verantwoordelijkheid die mensen voelen voor de plaatsen, objecten en erfenissen die voor hen van het allergrootste belang zijn. De kern hiervan is een holistisch begrip van onze plaats in de wereld: hoe wij de landschappen om ons heen vormgeven en hoe die landschappen ons vormen. Dit geeft informatie over hoe we omgaan met de natuurlijke omgeving, inclusief alle andere soorten waarmee we de aarde delen.

 

Kaitiakitanga gaat ook over de sociale of menselijke erfenis en onze verplichtingen jegens de collectieven waarvan we lid zijn. Dit is onze familie, gemeenschap, stad, regio, nationaliteit en cultuur. Het is onze plicht om de waarden, tradities, gebruiken en het erfgoed van de mensen waartoe we behoren hoog te houden. Dit kan het onderhouden van intergenerationele kennis zijn, het in praktijk brengen van familierecepten, het verzorgen van erfstukken of het beschermen van belangrijke gegevens en kennis.

 

Het beoefenen van kaitiakitanga gaat over bewustzijn. Gezien de gevolgen van ons gedrag en de impact die dit zal hebben op mensen, plaats en planeet. Het is een individuele en ethische manier van denken over onze handelingen en plichten.

Het is cyclisch: wederkerigheid die zich vermengt met alle aspecten van de menselijke ervaring.

Bewust zijn van evenwicht en accepteren dat het niet het probleem van iemand anders is, maar het onze – dat is kaitiakitanga.

Konowines

Actieve filters

Volg ons op Facebook