You are not old enough to view this content
Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. U moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te bezoeken. Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18. Bent u ouder dan 18 jaar ?

By entering this site you are agreeing to the Terms of Use and Privacy Policy.

Leveranciers

Geen leverancier

Referentie: pr#1160

Merk: Kono Wines

Kono Sauvignon Blanc

(0)
Gebied Nieuw Zeeland, MarlboroughDruif Sauvignon BlancFles 0,75 LAlc perc 12,5 %Bottelaar KonoEten vis, Schaal en schelpdieren, geitenkaas, SaladesAllergenen Sulfiet
Prijs € 11,97
Meer
Op Voorraad
Alle beste verkochte producten

Lijst van producten op merk Banrock Station

Banrock Station Wijnen

Opgroeien in Zuid-Australië betekende dat Paul Burnett dicht bij enkele van Australië's en zelfs 's werelds beste wijngaarden en wijnhuizen lag. Het is dus geen verrassing dat hij in wijnbereiding is beland.

Banrock Station wijnen van Paul Burnett Australische wijnen met passie

Nadat hij door de VS en Italië was gereisd en ervaring opdeed in een aantal ongelooflijke wijnhuizen, keerde Paul terug naar Zuid-Australië en begon zijn werk bij Banrock Station.

Paul Burnett werd een wijnmaker om een ​​paar redenen. Tijdens zijn 11 jaar besloot hij naar een wijnmakerij te gaan voor werkervaring omdat hij van scheikunde hield, maar vooral omdat het in de buurt van zijn moeders werk was, ze kon me afzetten en komen ophalen. hij wilde het openbaar vervoer vermijden !! Paul hield niet echt van wijn tot zijn derde jaar van de universiteit. Nu is het zijn favoriete ding buiten zijn familie en vrienden om.

Wijn maken is een enorme uitdaging, maar die uitdaging wordt verslavend. Wat Paul echter het leukst vind, is mensen ontmoeten, in een team werken en de wereld rondreizen om het verhaal van Banrock Station en de wijnen die Paul produceren te delen. Paul is echt trots om een ​​wijn te maken die het milieu ondersteunt en een wereldwijd milieubewustzijn heeft.

http://www.banrockstation.com.au/

Sorry for the inconvenience.

Search again what you are looking for

Volg ons op Facebook