You are not old enough to view this content
Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. U moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te bezoeken. Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18. Bent u ouder dan 18 jaar ?

By entering this site you are agreeing to the Terms of Use and Privacy Policy.

Leveranciers

Geen leverancier

Referentie: pr#1160

Merk: Kono Wines

Kono Sauvignon Blanc

(0)
Gebied Nieuw Zeeland, MarlboroughDruif Sauvignon BlancFles 0,75 LAlc perc 12,5 %Bottelaar KonoEten vis, Schaal en schelpdieren, geitenkaas, SaladesAllergenen Sulfiet
Prijs € 11,97
Meer
Op Voorraad
Alle beste verkochte producten

Lijst van producten op merk Moet & Chandon

Moet & Chandon Champagne

Moet & Chandon

De Moët & Chandon-stijl is onderscheidend: een heldere fruitigheid, een verleidelijke smaak en een elegante rijpheid die het resultaat zijn van de langzame, geleidelijke progressie van wijnstok naar kelder.

Elke fase in het proces is afhankelijk van de complementaire kennis van wijnbouwers, vatmannen, keldermannen, oenologen en andere professionals, allemaal verenigd door de sterke principes die onze kernwaarden vormen, ons Wijncredo.

De legendarische Moët & Chandon viert 280 jaar als 's werelds meest geliefde champagne. Al meer dan een kwart millennium deelt de gerenommeerde Franse wijnmaker de magie van champagne over de hele wereld. Elk glas loopt over van de kenmerkende waarden van het Huis: geschiedenis, vrijgevigheid, savoir-faire, succes, durf en elegantie – waarden die nog steeds de kern vormen van zijn mondiale aantrekkingskracht.

Tegen het einde van de 18e eeuw werd Jean-Remy Moët, kleinzoon van oprichter Claude Moët, beroemd als de man die champagne in de wereld introduceerde. De belangrijke figuren uit die tijd, van de markiezin de Pompadour tot Talleyrand en Napoleon, werden al snel verliefd op de bruisende wijn van het Huis. Moët & Chandon werd al snel het icoon van succes en elegantie dat het tot op de dag van vandaag nog steeds is.

Benoit Gouez

Als Chef de Cave zorgt de beheersing van zijn kunst door Benoît Gouez voor champagne met het kenmerkende Moët & Chandon-karakter. Zijn stijl en integriteit zijn essentieel om het beste uit de oogst van elk jaar naar boven te halen, in zijn woorden: “het benadrukken en sublimeren van de speciale kenmerken van de druiven uit de Champagne.” Met zijn volmaakte respect voor de natuurlijke kwaliteiten van het fruit is deze jonge, atypische Chef de Cave de ideale bewaker van de Moët & Chandon-spirit.

Moet & Chandon

Lees ook eens ons Blog

Actieve filters

Volg ons op Facebook