You are not old enough to view this content
No vendemos alcohol a personas menores de 18 años. Debe tener 18 años o más para visitar este sitio web. No comparta contenido de este sitio con nadie menor de 18 años. ¿Tiene más de 18 años?

By entering this site you are agreeing to the Terms of Use and Privacy Policy.

Proveedores

No hay proveedores

Los productos más vendidos

Listado de productos por marca Domaine Chainier

Domaine Chainier

De kastelen op oude bodems domineren de Loire in het kanton Château d' Amboise , land van doorgang en soms residentie van de grootste koningen van Frankrijk en cultuurmensen. Leonardo da Vinci , Cezanne , Proust , prinses Orsini of de familie Daudet verblijven in de streek waar het wijn produceert sinds de 4e eeuw, in de tijd van St. Martin  de Tours. Het erfgoed van het Chainier House is doordrenkt van deze geschiedenis en weerspiegelt de rijke erfenis van de Loire-vallei.

 De geschiedenis van de Chainier familie begint in de 18e eeuw toen de voorouders van Pierre Chainier wijnstokken verbouwden in Bordeaux. Na enkele jaren is het Chainier House in de Loire-vallei opgericht in 1973. Deze traditie is van vader op zoon overgenomen en het Chainier House verenigt nu vele professionele experts, partners, wijnhuizen en grote importeurs. Het kan dus wijnen aanbieden van zijn vinificatie en selecties en ook van zijn eigen wijngaarden.

VANDAAG VERTEGENWOORDIGT HET CHAINIER HOUSE 250 HA IN HET HART VAN TOURAINE EN PRODUCEERT HET DE BESTE WIJNEN VAN DE LOIRE-VALLEI, DIE EXPORTEREN OP VIJF CONTINENTEN MET DEZELFDE TOEWIJDING VOOR KWALITEIT.

De diversiteit van bodems en microklimaten van de regio, een variëteit aan bakens van uitzonderingen, kan een ongelooflijke variëteit aan wijnen produceren. Het huwelijk van deze uitzonderingen; Land en liefde voor de keten Chainier voor zijn wijngaarden biedt unieke assemblages, voor krachtige en fijne wijnen populair zowel in Frankrijk als in het buitenland die continu de meest prestigieuze prijzen ontvangen.

Het is alleen met de gepassioneerde aandacht van deze mannen, hun expertise, het kiezen van de beste druiven en de beste groeiomstandigheden die Pierre Chainier SAS overal ter wereld kon herkennen en belonen.

Pierre Chainier is de initiator van de rationele cultuur, een benadering om naar de aarde te luisteren en zich aan te passen, een van de hoekstenen van het Chainier House, de familie Chainier die doorgegeven wordt aan jongere generaties.

Kijk eens op de  domeinen in het hart van de Loire-vallei, waar geweldige wijnen gemaakt worden in een majestueuze wereldberoemde setting.

http://www.pierrechainier.com/

Filtros activos

Referencia: pr#0171

Marca: Domaine Chainier

Couronne et Lions Rosé d Anjou Loire

(0)
Gebied Frankrijk, LoireDruif Gamay, Cabernet Franc, grolleauFles 0,75 LAlc perc 10,5 %Bottelaar Domaine ChainierEten Magere vis, voorgerecht, aperitief, TerrasAllergenen SulfietUn delicioso vino de terraza para el verano con un grado alcohólico de 10,5, este Rosado es un maravilloso refresco en la terraza en las tardes de verano
Precio € 9,55
Más
En stock

Referencia: pr#0220

Marca: Domaine Chainier

Les Calcaire Sauvignon Blanc

(0)
área Francia, LoiraUva Sauvignon BlancBotella 0,75 litrosperc alc 12,5 %Bodega Les CalcairesAlérgenos sulfitoclase Vino de Franciacomer Pescados, Espárragos, Aves, Quesos De Cabra, EnsaladasSabor seco, fresco y juvenil con toques de grosellas secas y cítricos. Se sirve frío como está o para ensaladas más ligeras, queso de...
Precio € 9,55
Más
En stock

Referencia: pr#0222

Marca: Domaine Chainier

Les Calcaire Pinot Noir

(0)
área Francia, LoiraUva Pinot NoirBotella 0,75 litrosperc alc 13 %Bodega Les CalcairesAlérgenos sulfitocomer Carnes rojas, quesos, plato de pastaRelleno fácil a medio, fácilmente accesible con notas de ciruelas, moras, frambuesas maduras y cerezas. Agradable y atractivo con sus taninos suaves y agradable acidez frutal.El nombre...
Precio € 9,55
Más
En stock

Síganos en Facebook