You are not old enough to view this content
Non vendiamo alcolici ai minori di 18 anni. Devi avere almeno 18 anni per visitare questo sito web. Non condividere i contenuti di questo sito con nessuno di età inferiore ai 18 anni. Hai più di 18 anni?

By entering this site you are agreeing to the Terms of Use and Privacy Policy.

Fornitori

Nessun fornitore

Tutte le migliori vendite

Elenco dei prodotti per la marca Domaine Chainier

Domaine Chainier

De kastelen op oude bodems domineren de Loire in het kanton Château d' Amboise , land van doorgang en soms residentie van de grootste koningen van Frankrijk en cultuurmensen. Leonardo da Vinci , Cezanne , Proust , prinses Orsini of de familie Daudet verblijven in de streek waar het wijn produceert sinds de 4e eeuw, in de tijd van St. Martin  de Tours. Het erfgoed van het Chainier House is doordrenkt van deze geschiedenis en weerspiegelt de rijke erfenis van de Loire-vallei.

 De geschiedenis van de Chainier familie begint in de 18e eeuw toen de voorouders van Pierre Chainier wijnstokken verbouwden in Bordeaux. Na enkele jaren is het Chainier House in de Loire-vallei opgericht in 1973. Deze traditie is van vader op zoon overgenomen en het Chainier House verenigt nu vele professionele experts, partners, wijnhuizen en grote importeurs. Het kan dus wijnen aanbieden van zijn vinificatie en selecties en ook van zijn eigen wijngaarden.

VANDAAG VERTEGENWOORDIGT HET CHAINIER HOUSE 250 HA IN HET HART VAN TOURAINE EN PRODUCEERT HET DE BESTE WIJNEN VAN DE LOIRE-VALLEI, DIE EXPORTEREN OP VIJF CONTINENTEN MET DEZELFDE TOEWIJDING VOOR KWALITEIT.

De diversiteit van bodems en microklimaten van de regio, een variëteit aan bakens van uitzonderingen, kan een ongelooflijke variëteit aan wijnen produceren. Het huwelijk van deze uitzonderingen; Land en liefde voor de keten Chainier voor zijn wijngaarden biedt unieke assemblages, voor krachtige en fijne wijnen populair zowel in Frankrijk als in het buitenland die continu de meest prestigieuze prijzen ontvangen.

Het is alleen met de gepassioneerde aandacht van deze mannen, hun expertise, het kiezen van de beste druiven en de beste groeiomstandigheden die Pierre Chainier SAS overal ter wereld kon herkennen en belonen.

Pierre Chainier is de initiator van de rationele cultuur, een benadering om naar de aarde te luisteren en zich aan te passen, een van de hoekstenen van het Chainier House, de familie Chainier die doorgegeven wordt aan jongere generaties.

Kijk eens op de  domeinen in het hart van de Loire-vallei, waar geweldige wijnen gemaakt worden in een majestueuze wereldberoemde setting.

http://www.pierrechainier.com/

Filtri attivi

Riferimento: pr#0171

Marca: Domaine Chainier

Couronne et Lions Rosé d Anjou Loire

(0)
Gebied Frankrijk, LoireDruif Gamay, Cabernet Franc, grolleauFles 0,75 LAlc perc 10,5 %Bottelaar Domaine ChainierEten Magere vis, voorgerecht, aperitief, TerrasAllergenen SulfietUn delizioso vino da terrazza per l'estate con una gradazione alcolica di 10,5, questo Rosé è un meraviglioso rinfresco in terrazza nelle sere d'estate
Prezzo € 9,55
More
In magazzino

Riferimento: pr#0220

Marca: Domaine Chainier

Les Calcaire Sauvignon Blanc

(0)
la zona Francia, LoiraUva Sauvignon BlancBottiglia 0,75 lAlc perc 12,5 %azienda vinicola Les CalcairesAllergeni Solfitoclasse Vino di Franciamangiare Pesce, asparagi, pollame, formaggio di capra, insalateSapore secco, fresco e giovanile con sentori di uva spina essiccata e agrumi, servito freddo così com'è o per insalate più...
Prezzo € 9,55
More
In magazzino

Riferimento: pr#0222

Marca: Domaine Chainier

Les Calcaire Pinot Nero

(0)
la zona Francia, LoiraUva Pinot NeroBottiglia 0,75 lAlc perc 13 %azienda vinicola Les CalcairesAllergeni Solfitomangiare Carni rosse, formaggi, primi piattiRipieno da facile a medio, facilmente accessibile con note di prugne, more, lamponi maturi e ciliegie. Piacevoli e attraenti con i loro tannini morbidi e la bella acidità...
Prezzo € 9,55
More
In magazzino

Seguici su Facebook