You are not old enough to view this content
No vendemos alcohol a personas menores de 18 años. Debe tener 18 años o más para visitar este sitio web. No comparta contenido de este sitio con nadie menor de 18 años. ¿Tiene más de 18 años?

By entering this site you are agreeing to the Terms of Use and Privacy Policy.

Proveedores

No hay proveedores

Los productos más vendidos

Listado de productos por marca Chateau Vieux Fort

Château Le Vieux Fort

Château Le Vieux Fort is ideaal gelegen op het puntje van de Medoc, in de stad Valeyrac, in de buurt van de monding van de Gironde en de Atlantische Oceaan. Sinds 1925 schrijft de familie Bergey de geschiedenis van dit pand, nu beheerd door de 4e generatie.

Het terroir is representatief voor de Médoc door zijn diversiteit, met drie percelen met verschillende kenmerken die een meervoudige vervoeging van de assemblages mogelijk maken.

Het kasteel kan ook rekenen op oude wijnstokken, 30 jaar oud, om dit materiaal en concentratie aan te bieden die de grote wijnen uitkiezen. De middelen die worden geïmplementeerd voor een betere controle van de opbrengsten (hoge plantdichtheid, groene oogst ...) vergemakkelijken de productie van kwaliteitsdruiven, die eenmaal gesorteerd zullen verouderen in volledig gerenoveerde kelders. De Bourgeois Cru van karakter!

Filtros activos

Referencia: vl#0298

Marca: Chateau Vieux Fort

Chateau le Vieux Fort Medoc Cru Bourgeois

(0)
área Francia, Burdeos, Médoc Uva Merlot55 % , Cabernet Sauvignon40 % , Petit Verdot , Cabernet Franc5 % Botella 0,75 litros perc alc 13 % Bodega Chateau le Vieux Fort comer caza, ternera, cordero, quesos duros y curados. Alérgenos sulfito Château Le Vieux Fort ofrece un ramo de rara elegancia en flor con aromas de frutas maceradas y confitadas realzadas...
Precio € 16,57
Más
Op Voorraad

Síganos en Facebook