You are not old enough to view this content
我们不向 18 岁以下的人出售酒类。您必须年满 18 岁才能访问本网站。请勿与 18 岁以下的任何人分享本网站的内容。您已年满 18 岁吗?

By entering this site you are agreeing to the Terms of Use and Privacy Policy.

供应商

暂无供应商

参考: bu#1402

品牌: Murviedro

Murviedro Sericis Cepas Viejas Bobal

(0)
区域 西班牙, 巴伦西亚,乌蒂尔-雷克纳葡萄 博巴尔瓶子 0.75升铝酸四氯乙烯 13%装瓶商 Murviedro过敏原 亚硫酸盐去吃 肉类、野味、香肠、年 2019年博客 Murviedro
价格 € 10.65
More
最后一件库存产品
最畅销款汇总

按品牌分类的产品列表Domaine Chainier

Domaine Chainier

De kastelen op oude bodems domineren de Loire in het kanton Château d' Amboise , land van doorgang en soms residentie van de grootste koningen van Frankrijk en cultuurmensen. Leonardo da Vinci , Cezanne , Proust , prinses Orsini of de familie Daudet verblijven in de streek waar het wijn produceert sinds de 4e eeuw, in de tijd van St. Martin  de Tours. Het erfgoed van het Chainier House is doordrenkt van deze geschiedenis en weerspiegelt de rijke erfenis van de Loire-vallei.

 De geschiedenis van de Chainier familie begint in de 18e eeuw toen de voorouders van Pierre Chainier wijnstokken verbouwden in Bordeaux. Na enkele jaren is het Chainier House in de Loire-vallei opgericht in 1973. Deze traditie is van vader op zoon overgenomen en het Chainier House verenigt nu vele professionele experts, partners, wijnhuizen en grote importeurs. Het kan dus wijnen aanbieden van zijn vinificatie en selecties en ook van zijn eigen wijngaarden.

VANDAAG VERTEGENWOORDIGT HET CHAINIER HOUSE 250 HA IN HET HART VAN TOURAINE EN PRODUCEERT HET DE BESTE WIJNEN VAN DE LOIRE-VALLEI, DIE EXPORTEREN OP VIJF CONTINENTEN MET DEZELFDE TOEWIJDING VOOR KWALITEIT.

De diversiteit van bodems en microklimaten van de regio, een variëteit aan bakens van uitzonderingen, kan een ongelooflijke variëteit aan wijnen produceren. Het huwelijk van deze uitzonderingen; Land en liefde voor de keten Chainier voor zijn wijngaarden biedt unieke assemblages, voor krachtige en fijne wijnen populair zowel in Frankrijk als in het buitenland die continu de meest prestigieuze prijzen ontvangen.

Het is alleen met de gepassioneerde aandacht van deze mannen, hun expertise, het kiezen van de beste druiven en de beste groeiomstandigheden die Pierre Chainier SAS overal ter wereld kon herkennen en belonen.

Pierre Chainier is de initiator van de rationele cultuur, een benadering om naar de aarde te luisteren en zich aan te passen, een van de hoekstenen van het Chainier House, de familie Chainier die doorgegeven wordt aan jongere generaties.

Kijk eens op de  domeinen in het hart van de Loire-vallei, waar geweldige wijnen gemaakt worden in een majestueuze wereldberoemde setting.

http://www.pierrechainier.com/

使用中的过滤器

参考: pr#0171

品牌: Domaine Chainier

Couronne et Lions Rosé d Anjou Loire

(0)
Gebied Frankrijk, LoireDruif Gamay, Cabernet Franc, grolleauFles 0,75 LAlc perc 10,5 %Bottelaar Domaine ChainierEten Magere vis, voorgerecht, aperitief, TerrasAllergenen Sulfiet一款适合夏季享用的美味露台葡萄酒,酒精度为 10.5,这款桃红葡萄酒是夏日傍晚露台上的绝佳提神饮品
价格 € 9.55
More
库存充足

参考: pr#0220

品牌: Domaine Chainier

Les Calcaires Sauvignon Blanc

(0)
区域 法国,卢瓦尔葡萄 Sauvignon Blanc瓶子 0.75 升铝酸钙 12.5 %酿酒师 卡尔凯尔过敏原 亚硫酸盐班级 法国葡萄酒去吃 鱼、芦笋、家禽、山羊奶酪、沙拉干爽、清新和年轻的味道,带有淡淡的醋栗干和柑橘味,冷藏后饮用或搭配清淡的沙拉、山羊奶酪和海鲜。葡萄于清晨 9 点之前采摘,采自石灰质粘土和耐火土壤的葡萄园,赋予Sauvignon葡萄良好的果酸度和复杂性。葡萄园富含化石,因此拥有石灰质土壤,为葡萄酒带来平衡和良好的矿物质风味
价格 € 9.55
More
库存充足

参考: pr#0222

品牌: Domaine Chainier

Les Calcaires Pinot Noir

(0)
区域 法国,卢瓦尔葡萄 黑皮诺瓶子 0.75 公升铝酸钙 13 %酿酒师 卡尔凯尔过敏原 亚硫酸盐去吃 红肉、奶酪、意大利面容易填充到中等程度,带有李子、黑莓、成熟的覆盆子和樱桃的香气。柔和的单宁和美妙的水果酸度令人愉悦而迷人。Les Calcaires 这个名字指的是富含化石的葡萄园,因此拥有石灰质土壤,为葡萄酒带来平衡和良好的矿物质风味。      
价格 € 9.55
More
库存充足

Follow us on Facebook