You are not old enough to view this content
Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. U moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te bezoeken. Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18. Bent u ouder dan 18 jaar ?

By entering this site you are agreeing to the Terms of Use and Privacy Policy.

Leveranciers

Geen leverancier

Alle beste verkochte producten
    Bouchard Aine & Fils Rully
    • Bouchard Aine & Fils Rully

    Bouchard Aine & Fils Rully

    pr#0696
    GebiedFrankrijk, Bourgogne
    DruifChardonnay
    Fles0,75 L
    Alc perc12,5 %
    BottelaarBouchard Aine & Fils
    Etenvis, schaal en schelpdieren, wit vlees, gevogelte
    AllergenenSulfiet

    € 30,50
    Aantal

    Omschrijving

    Bouchard Aine & Fils Rully

    Proefnotitie:

    Bouchard Aine & Fils Rully Deze bourgogne gemaakt van chardonnay heeft gedurende 6 maanden op eikenhouten vaten gerijpt. Hij heeft een zeer expressieve neus met florale aroma s en vleugjes van vers fruit

    Bouchard Aine & Fills

    Van het tijdperk van de Verlichting tot het heden. Toen Michel Bouchard zich in 1731 in de Bourgogne vestigde om een bloeiende onderneming op te zetten in de textielhandel, gevolgd door een vertakking om wijnmakelaar te worden, legde hij de Bourgondische wortels van het gezin neer. In 1750 volgde zijn oudste zoon, Joseph, zijn vader in het familiebedrijf en verankerde de aanwezigheid van de Bouchards aan de Côte d’Or. In nauwe samenwerking met lokale wijnbouwers resulteerde deze nauwe samenwerking in de creatie van wijnhandelaar-wijnmaker-kelder, met de onverzettelijke zoektocht naar perfectie in kwaliteit, authenticiteit van stijl en prestige. Gevormd uit meer dan twee eeuwen van savoir-faire, zijn deze eigenschappen doordrongen in de cultuur van ons huis – Bouchard Aîné & Fils. De uitkomst: een perfecte beheersing van de selectie van druiven, wijn maken en veroudering. De geschiedenis van de eerste wijnhandelaarsfamilies is rijk en complex. Er zijn er echter weinig die doorgaan met deze rijke traditie. Ons huis, Bouchard Aîné & Fils is een van de uitzonderingen onder de weinigen en is gepassioneerd trots op zijn twee eeuwenoude geschiedenis en traditie.

     

    Wijnbouw, de link tussen de wijngaard en de kelder. Een goede wijn vereist goede druiven. Zo is Bouchard Aîné & Fils net zo betrokken bij de wijngaarden als in de wijnmakerij. Het werk in de wijngaarden is van fundamenteel belang. Het beperken van de opbrengsten en het gebruik van milieuvriendelijke teeltmethoden zijn bepalende factoren voor kwaliteitswijnen. Ons doel is om de rijpste, gezondste druiven naar de wijnmakerij in Beaune te brengen. Deze kwaliteitsbenadering strekt zich natuurlijk ook uit tot de verschillende stadia van het wijnbereidingsproces.

    Alle wijnen van het huis dragen het stempel Bouchard Aîné & Fils, dat sinds 1750 een prestigieus kenmerk is geworden en synoniem staat voor traditie, uitmuntendheid en knowhow. Deze signatuur, verkrijgbaar in een compleet assortiment, draagt een naam in de vier uithoeken van de wereld, Bouchard Aîné & Fils, die twee eeuwen later nog steeds resoneert in de geschiedenis van de Grote Wijnen van Bourgondië.

    MET INTERNATIONALE INVLOED

    Sinds het einde van de 19e eeuw worden de wijnen van Maison Bouchard Aîné & Fils gewaardeerd door consumenten buiten de Franse grenzen. Tegenwoordig zijn onze wijnen verkrijgbaar in meer dan 130 landen op 5 continenten: Europa, Amerika, Afrika, Azië, Oceanië.

    Bochard Aine & Fils

    WIJNBOUW, SCHAKEL TUSSEN DE WIJNSTOK EN DE KELDER

    Een goede wijn vraagt om mooie druiven. Uit deze observatie is de term ‘wijnbouw’ geboren, een samenvoeging van wijnbouw en wijnbouw, die de betrokkenheid van Bouchard Aîné & Fils illustreert, zowel in de wijngaard, het ontstaan van wijn, als in de kelder, waar de wijn zijn hoogtepunt bereikt. hoogtepunt.

    Het werk in de wijngaard is van fundamenteel belang. Het beheersen van de opbrengsten en milieuvriendelijke landbouwpraktijken zijn bepalende factoren voor kwaliteitswijnen. Het doel is om in de vatkamer de rijpste en gezondste druiven te ontvangen die mogelijk zijn. Deze op kwaliteit gerichte werklogica strekt zich uiteraard uit tot de kelder in de verschillende stadia van de wijnproductie.

    ...DE KUNST VAN HET VERWERKEN VAN DRUIVEN

    Wijnmaken begint met het beheersen van de oogst, wat veel aandacht vereist, met als doel het optimaliseren van het kwaliteitspotentieel van de oogst. Daarom gebeurt de oogst handmatig: in geperforeerde dozen van 20 kilogram worden de druiven bij ontvangst in de vatkamer gewogen en onderworpen aan een systematische handmatige sortering.

    Respect voor de druiven en de wijn begeleidt de wijnmaker bij zijn dagelijkse werk in de kelder. Het doel is om een niet-interventionistische maar beredeneerde logica te hebben. Zoals sommige oldtimers graag zeiden: “De kunst in de kelder is weten hoe je niets moet doen”.

    Bouchard Aine & Fils

    Productdetails
    pr#0696
    175 Items

    Datasheet

    Wijn Kleur
    Witte Wijn
    Botteling
    Bouchard Aine & Fils
    Druivenras Wit
    Chardonnay
    Alcohol %
    12,5 %
    Land
    Frankrijk

    Specifieke referenties

    ean13
    3340180008968
    Commentaar (0)
    Kwaliteit
    Geen klantenbeoordelingen op het moment.
    16 andere producten in dezelfde categorie:
    Je bent misschien ook geïnteresseerd in