You are not old enough to view this content
Wir verkaufen keinen Alkohol an Personen unter 18 Jahren. Sie müssen mindestens 18 Jahre alt sein, um diese Website zu besuchen. Teilen Sie Inhalte dieser Website nicht mit Personen unter 18 Jahren. Sind Sie über 18?

By entering this site you are agreeing to the Terms of Use and Privacy Policy.

Lieferanten

Kein Lieferant

Artikel-Nr.: pr#0233

Marke: Bosman Adama

Bosman Family Vineyards Adama rot

(0)
Bereich Südafrika, Walker Bay Traube 63 %Shiraz , 21 %Mourvedre , 6 %Grenache Noir, 5 %Cinsault , 1 %Primitivo , Flasche 0,75 l Alc Perc 14,5 % Abfüller Bosman-Weine Essen Aufläufe, Grillfleisch, Eintöpfe, Hartkäse Allergene Sulfit Jahr 2021
Preis € 13,15 Verkaufspreis € 14,65
Mehr
Nur noch wenige Teile verfügbar
Alle Verkaufshits

Artikel der Marke Cantina Kaltern

Cantina Kaltern

GESCHIEDENIS

Gisteren, vandaag en morgen

 

Cantina Kaltern heeft een lange geschiedenis. Het duurde meer dan een eeuw voordat ons wijnhuis werd wat het is en waar het vandaag voor staat: professionaliteit, passie, een gedeelde gemeenschap, ervaring en de hoogste kwaliteitsnormen.

 Cantina Kaltern

Tegenwoordig is Cantina Kaltern een van de belangrijkste wijnmakerijen van Alto Adige, en Kaltern zelf is trots op zijn reputatie als het meest populaire en bekendste wijndorp in de regio. Maar Kaltern is niet alleen een speciale hoek van de wereld voor wijnliefhebbers en kenners van heinde en verre; Het dorpsleven draait om wijn. Wijn zet hier het podium; het is een bron van werkgelegenheid en ook van trots voor de dorpelingen en wijnbouwers.

 

Wijn is de missie in het leven voor veel mensen hier, een missie die ze met grote passie nastreven - of het nu in de wijngaard, in de kelder, in restaurants en bars of in de detailhandel is. In Kaltern staat wijn in de eerste plaats synoniem voor genot en kwaliteit. Maar wat dit dorp aan de oevers van het grootste natuurlijke meer van Alto Adige en zijn wijn zo uniek maakt, is de gemeenschap erachter - de geest, de euforie en de gedeelde ambitie om de aandacht van de hele wereld te vestigen op de wijn, het dorp en de wijn. naar de natuurlijke schoonheid van Kaltern. Cantina Kaltern speelt in deze context een eminente rol en kan vertrouwen op wat haar bijzonder maakt: constante kwaliteit door een gezamenlijke inspanning.

 

VAN 1900 TOT HEDEN: CANTINA KALTERN MAAKT GESCHIEDENIS

 

De geschiedenis van Cantina Kaltern gaat terug tot het begin van de 20e eeuw, een eeuw die getuige was van lange, slopende jaren van oorlog en de scheiding van Alto Adige van Oostenrijk - maar ook de bewogen geschiedenis van de vijf wijnmakerijen van Kaltern, waaronder glorieuze dagen als officiële leveranciers voor de rechtbank in Wenen, economische crises en hoogconjunctuur, maar ook fusies en een consequente oriëntatie op kwaliteit in de wijnbouw. Het resultaat is vandaag een wijncoöperatie met 650 leden en 450 hectare wijngaarden.

Cantina Kaltern Kelder

https://www.kellereikaltern.com/en/

Aktive Filter

Artikel-Nr.: pr#0944

Marke: Cantina Kaltern

Kaltern Pinot Grigio DOC

(0)
Bereich Italien, Südtirol Traube Pinot Grigio Flasche 0,75 l Alc Perz 13,5 % Weingut Cantina Kaltern Essen Pilzgerichte, Fisch, Krusten- und Schalentiere Allergene Sulfit Klasse DOC Leuchtendes Gelb ist die schöne Farbe dieses Classic Pinot Grigio DOC der Kellerei Kaltern aus Südtirol. In der Nase ist er fruchtig, wir riechen Ananas, Banane und reife...
Preis € 14,04
Mehr
Auf Lager

Artikel-Nr.: pr#0945

Marke: Cantina Kaltern

Kaltern Pinot Nero Blauburgunder

(0)
Bereich Italien, SüdtirolTraube Pinot NoirFlasche 0,75 lAlc Perz 13,5 %Weingut Kalterer KellerEssen Kräuterkäse, Fleisch- und WildgerichteAllergene SulfitKlasse DOCDies ist ein schöner und eleganter Pinot Noir aus der Weinregion Südtirol, der schön und intensiv rubinrot ist. Mit seinen fruchtigen Aromen, die an Kirsche,...
Preis € 17,68
Mehr
Auf Lager

Folgen Sie uns auf Facebook