You are not old enough to view this content
Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. U moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te bezoeken. Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18. Bent u ouder dan 18 jaar ?

By entering this site you are agreeing to the Terms of Use and Privacy Policy.

Leveranciers

Geen leverancier

Referentie: pr#1160

Merk: Kono Wines

Kono Sauvignon Blanc

(0)
Gebied Nieuw Zeeland, MarlboroughDruif Sauvignon BlancFles 0,75 LAlc perc 12,5 %Bottelaar KonoEten vis, Schaal en schelpdieren, geitenkaas, SaladesAllergenen Sulfiet
Prijs € 11,97
Meer
Op Voorraad
Alle beste verkochte producten

Lijst van producten op merk Chateau Fargueirol

Chateauneuf du Pape

Chateau Fargueirol

Deze Chateau Fargueirol Chateauneuf du Pape Rouge is een ware klassieker uit de Rhônestreek! Mooie robijnrode kleur met een expressieve neus van rood en zwart fruit en wat zwarte peper. Soepele aanzet met vlezige tannines en smaken van rijp zwart fruit.

Chateau Fargueirol koestert zich op zijn uitzonderlijke ligging in het noorden van de Appellation, omgeven door wijngaarden op lichte hoogte met een prachtig uitzicht op de Mont Ventoux, de rivier de Rhône en het kasteel van Châteauneuf du Pape. Chateau Fargueirol is een van de oudste landgoederen van Châteauneuf du Pape. Het werd al in de 17e eeuw vermeld in de archieven van het dorp. Het behoorde toen toe aan de familie Revoltier, die onder de directe jurisdictie van de aartsbisschop van Avignon een boerderij bezat omringd door wijngaarden, de geboorteplaats van het huidige domein

Sinds 2019 is het Domaine gecertificeerd met een Hoge Milieuwaarde!

De Hoge Milieuwaarde (HVE) is gebaseerd op milieuprestatie-indicatoren die betrekking hebben op de gehele bedrijfsvoering. De certificering maakt het mogelijk om te certificeren dat de elementen van de biodiversiteit (hagen, grasstroken, bomen, bloemen, insecten, enz.) zeer wijdverbreid aanwezig zijn op de boerderij en dat de druk van landbouwpraktijken op het milieu (lucht, klimaat, water , bodem, biodiversiteit, landschappen) tot een minimum wordt beperkt.

 

De High Environmental Value (of HVE) certificering promoot landbouwpraktijken die het milieu respecteren. En dit op het niveau van de hele boerderij. De inspanning van de boer heeft immers evenzeer betrekking op waterbeheer als op bemesting, gewasbescherming of het behoud van de biodiversiteit.    

 

Dus :  Agro-ecologische elementen (hagen, waterwegen, insecten, vogels, bijenkorven, wilde flora, diversiteit aan gekweekte plantensoorten en gefokte diersoorten) moeten op de boerderij worden gepromoot. 

  • Het gebruik van fytosanitaire middelen en meststoffen moet zo laag mogelijk zijn.
  • De watervoorraden moeten zo nauwkeurig mogelijk worden beheerd. 

  • De bodemkwaliteit moet behouden blijven door de stikstoftoevoer zo goed mogelijk te beheersen (75% van de bodem is bedekt in de herfst)

Chateau Fargueirol Chateauneuf du Pape

Actieve filters

Volg ons op Facebook