You are not old enough to view this content
Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. U moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te bezoeken. Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18. Bent u ouder dan 18 jaar ?

By entering this site you are agreeing to the Terms of Use and Privacy Policy.

Leveranciers

Geen leverancier

Referentie: pr#1160

Merk: Kono Wines

Kono Sauvignon Blanc

(0)
Gebied Nieuw Zeeland, MarlboroughDruif Sauvignon BlancFles 0,75 LAlc perc 12,5 %Bottelaar KonoEten vis, Schaal en schelpdieren, geitenkaas, SaladesAllergenen Sulfiet
Prijs € 11,97
Meer
Op Voorraad
Alle beste verkochte producten

Lijst van producten op merk Charles Smith Winery

Charles Smith winery

Charles Smith winery

Er zijn maar weinig wijnmakers met een verhaal zoals Charles Smith. Hoewel hij geboren en getogen was op een uur rijden van Napa Valley, Californië, ontdekte Charles zijn liefde voor wijn pas toen hij naar Europa verhuisde. Terwijl hij in het buitenland woonde, leidde hij een aantal rockbands, waaronder het beroemde Deense duo The Raveonettes. Het was het eten en drinken van een rock-'n-roll-leven onderweg dat Charles' passie voor goede wijn aanwakkerde.

 

In 1999 ontmoette Charles tijdens een roadtrip naar Walla Walla, WA, een wijnmaker die hem ervan overtuigde om zijn eigen wijn te gaan maken, trouw aan zijn eigen verhaal en visie. En in 2001 bracht Charles 330 kisten van zijn eerste jaargang uit. Acht jaar later werd hij uitgeroepen tot Wijnmaker van het Jaar door het tijdschrift Food & Wine en in 2014 opnieuw door Wine Enthusiast.

 

Charles' kennis van en respect voor wijnbereidingstechnieken uit de oude wereld, gecombineerd met zijn toewijding aan hoe mensen daadwerkelijk wijn drinken, maken zijn wijnen zo uniek. Zijn rode wijnen ondergaan een langdurige maceratie op de schil, zonder rekken nadat de malolactische gisting is voltooid. Dit zorgt voor een langere tijd op de droesem, waardoor het mondgevoel toeneemt. Voor blanken ziet hij af van battonage, en zij krijgen een boete en worden gefilterd voor stabiliteit. En zodra ze klaar zijn om te drinken, zegt Charles, drink het zoals jij het wil.

In 2008 werd Charles Smith Wines door het tijdschrift Wine & Spirits erkend als een van de "Beste nieuwe wijnhuizen van de afgelopen tien jaar" en als "Wijnmakerij van het jaar" in de jaarlijkse koopgids. In 2009 werd Charles door het tijdschrift Food & Wine uitgeroepen tot "Wijnmaker van het jaar"; in 2010 erkende Seattle Magazine Charles als "Wijnmaker van het jaar"; en in 2014 noemde Wine Enthusiast hem ook 'Wijnmaker van het jaar'.

Charles Smith Winery

Actieve filters

Volg ons op Facebook