You are not old enough to view this content
Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. U moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te bezoeken. Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18. Bent u ouder dan 18 jaar ?

By entering this site you are agreeing to the Terms of Use and Privacy Policy.

Leveranciers

Geen leverancier

Alle beste verkochte producten

Lijst van producten op merk Cave de Turckheim

Cave de Turckheim

Al meer dan 60 jaar bouwen de wijnmakers van  Cave de Turckheim met passie en enthousiasme aan hun geschiedenis. Tegenwoordig genieten de wijnen geproduceerd op de zonnige hellingen van Turckheim en omgeving een nobele reputatie.

In overeenstemming met de geest van de oprichters, voortbouwend op het erfgoed dat ons door onze voorouders is overgeleverd, is het onze verantwoordelijkheid om een ​​coöperatief model voor de toekomst te blijven ontwikkelen.

Passie, solidariteit, menselijk engagement, erfgoedbehoud, dynamiek en innovatie vormen de pijlers van ons collectief succes.

Kwaliteit is een samengesteld begrip dat uit tal van elementen bestaat. Elke persoon definieert zijn eigen kwaliteitscriteria op basis van zijn interesses en verwachtingen, en drukt verschillende prioriteiten uit.

Bij de Cave de Turckheim zijn ons werk en onze acties erop gericht om zo goed mogelijk te beantwoorden aan al die belangen en verwachtingen.

We hebben altijd onze energie en passie gewijd aan de productie van kwaliteitswijnen; cépagewijnen, terroirwijnen, gemakkelijk drinkbare wijnen en wijnen met bewaarpotentieel. Onze focus ligt op het produceren van wijnen waarvan de typiciteit en elegantie universeel worden erkend.

Strengheid, reactievermogen en betrouwbaarheid zijn de doelstellingen die ons kwaliteitsborgingssysteem aandrijven. In 1994 waren wij de eerste wijnmakerij die de ISO 9002-certificering behaalde. Cave de Turckheim heeft IFS- en BRC High Level-certificeringen voor voedselkwaliteit en -veiligheid. Deze certificeringen zijn een garantie voor onze klanten van volledige traceerbaarheid van de wijnstok tot het glas

De wijnbouwers van Cave de Turckheim zijn de huidige bewaarders van een lange en illustere geschiedenis die doordrenkt is van wijn. Sinds 1955 brengt de Cave de Turckheim de ambachtelijke erfgenamen van dit voorname erfgoed samen, waardoor de band tussen de mens, de aarde en de vruchten van de wijnstok wordt versterkt

https://www.cave-turckheim.com/fr/

Actieve filters

Volg ons op Facebook