You are not old enough to view this content
Wij verkopen geen alcohol aan personen onder de 18 jaar. U moet 18 jaar of ouder zijn om deze website te bezoeken. Deel geen content van deze site met personen jonger dan 18. Bent u ouder dan 18 jaar ?

By entering this site you are agreeing to the Terms of Use and Privacy Policy.

Leveranciers

Geen leverancier

Referentie: pr#1160

Merk: Kono Wines

Kono Sauvignon Blanc

(0)
Gebied Nieuw Zeeland, MarlboroughDruif Sauvignon BlancFles 0,75 LAlc perc 12,5 %Bottelaar KonoEten vis, Schaal en schelpdieren, geitenkaas, SaladesAllergenen Sulfiet
Prijs € 11,97
Meer
Op Voorraad
Alle beste verkochte producten

Lijst van producten op merk Bouchard Aine & Fils

Bouchard Aine & Fils wijnen

EEN PRESTIGIEUS SIGNATUUR SINDS 1750

Alle wijnen van het huis dragen het stempel Bouchard Aîné & Fils, dat sinds 1750 een prestigieus kenmerk is geworden en synoniem staat voor traditie, uitmuntendheid en knowhow. Deze signatuur, verkrijgbaar in een compleet assortiment, draagt ​​een naam in de vier uithoeken van de wereld, Bouchard Aîné & Fils, die twee eeuwen later nog steeds resoneert in de geschiedenis van de Grote Wijnen van Bourgondië.

…MET INTERNATIONALE INVLOED

Sinds het einde van de 19e eeuw worden de wijnen van Maison Bouchard Aîné & Fils gewaardeerd door consumenten buiten de Franse grenzen. Tegenwoordig zijn onze wijnen verkrijgbaar in meer dan 130 landen op 5 continenten: Europa, Amerika, Afrika, Azië, Oceanië.

Bouchard Aine & Fils

WIJNBOUW, SCHAKEL TUSSEN DE WIJNSTOK EN DE KELDER

Een goede wijn vraagt ​​om mooie druiven. Uit deze observatie is de term ‘wijnbouw’ geboren, een samenvoeging van wijnbouw en wijnbouw, die de betrokkenheid van Bouchard Aîné & Fils illustreert, zowel in de wijngaard, het ontstaan ​​van wijn, als in de kelder, waar de wijn zijn hoogtepunt bereikt. hoogtepunt.

Het werk in de wijngaard is van fundamenteel belang. Het beheersen van de opbrengsten en milieuvriendelijke landbouwpraktijken zijn bepalende factoren voor kwaliteitswijnen. Het doel is om in de vatkamer de rijpste en gezondste druiven te ontvangen die mogelijk zijn. Deze op kwaliteit gerichte werklogica strekt zich uiteraard uit tot de kelder in de verschillende stadia van de wijnproductie.

...DE KUNST VAN HET VERWERKEN VAN DRUIVEN

Wijnmaken begint met het beheersen van de oogst, wat veel aandacht vereist, met als doel het optimaliseren van het kwaliteitspotentieel van de oogst. Daarom gebeurt de oogst handmatig: in geperforeerde dozen van 20 kilogram worden de druiven bij ontvangst in de vatkamer gewogen en onderworpen aan een systematische handmatige sortering.

Respect voor de druiven en de wijn begeleidt de wijnmaker bij zijn dagelijkse werk in de kelder. Het doel is om een ​​niet-interventionistische maar beredeneerde logica te hebben. Zoals sommige oldtimers graag zeiden: “De kunst in de kelder is weten hoe je niets moet doen”.

De wijnen

Bouchard aine & fills

Actieve filters

Volg ons op Facebook